Saturday, September 28, 2013

Kawan Lelaki



Apa dalam fikiran korang bila baca tittle new entry nie ?
HAHA , let me guess . Mesti fikir pasal boyperendd kan ? Kan ? -,-
Nope la . Kali nie nak cakap pasal "KAWAN LELAKI" sahaja .




Korang ada kawan lelaki tak ? Means kawan lelaki yang rapat like bestfriend dengan korang but langsung tak simpan perasaan dekat korang .
Aku teringin sangat nak kawan yang macam tu . Tapi susah nak cari . Ada je kawan lelaki tapi tak boleh jadi bestfriend kongsi masalah sesama macam dengan perempuan . 


Mesti bestkan ada kawan lelaki yang sporting macam tu . Tapi rasanya macam aku dah jumpa sorang :)

No comments: