Thursday, September 29, 2011

Segmen : Saya Nak Baca Belog Awak


this my new blog . hope you help me to promote my new blog . thanks dear . saya just share apa yang saya mahu saya share . sama ada suka atau duka . =D

Wednesday, September 28, 2011

a piece of qayyum: i love you

a piece of qayyum: i love you: setiap malam sebelum mata ini tertutup amat aku berharap perkara pertama yang aku lihat pagi esok adalah kamu 'sayangku' p/s :makin kuat...



seseorang bercerita pasal aku . kalau nak tahu siapakah dia ? klik yang dekat atas tu . =D

RINDU SETENGAH MATI


Aku ingin engkau ada disini
Menemaniku saat sepi
Menemaniku saat gundah

Berat hidup ini tanpa dirimu
Ku hanya mencintai kamu
Ku hanya memiliki kamu

Aku rindu setengah mati kepadamu
Sungguh ku ingin kau tahu
Aku rindu setengah mati

Meski telah lama kita tak bertemu

Ku slalu memimpikan kamu
Ku tak bisa hidup tanpamu

Aku rindu setengah mati kepadamu
Sungguh ku ingin kau tahu
Ku tak bisa hidup tanpamu
Aku rindu

p/s : lagu nie yang menemani aku bila aku teringat kan kau 'SAYANG'

sesiapa boleh tolong aku tak ?


aku dah buat muka kesian dah nie .
tolong la aku kawan .
bagitahu dekat
QAYYUM bin RIZZQI
yang aku SAYANG dia sangat-2 .
aku CINTA kan dia .
minta tolong kawan .
susah betol nak bagitahu .
tolong lah kawan .
aku merayu sangat-2 .



p/s : i love him =)

sangat merinduimu sayang


YA ALLAH .
apakah perasaan ini ?
sakitnya YA ALLAH .
rindukah ini ?
kuatnya perasaan rindu ini .
sehinggakan hari-2 aku menangis .
memang sukar nak buang perasaan ini jauh-2 .
aku cuba boleh berdoa di setiap hari agar rindu ku ini berbalas .
AMIN YA ALLAH~

=')

#1 wordless wednesday


hard to said . but i really miss you . ='(

Tuesday, September 27, 2011

hold my hand


just hold my hand
that all what i want from you
whatever happen
don't let it go
hold its tight

i love you boo

crying again .


its hard
trying to hold its
but i can't
so , i just let its fall
really hurt !

love have no distance .


kadang-2 cinta jarak jauh penuh dugaan .
kita tak tahu apa yang jadi pada masa hadapan .
tetapi , kita kena yakin bahawa

LOVE HAVE NO DISTANCE BABY !

Monday, September 26, 2011

simple three words !

There's so much I wanna say ,
Through words tries to convey ,
Bombastic words and colourful phase ,
I tried to use ,
But all in vain .

Poems , lyrics , compositions too ,
I tried to write all that I feel ,
But nothing beats these simple three words .


I LOVE YOU <3

Sunday, September 25, 2011

I LOVE YOU !

if something bad happen to me . i know , something bad happen to eu too .
if something good happen to me . i know , there are a big smile on your face .
hey boy ! I LOVE YOU !